Herinneringsboekjes

Er zijn allerlei soorten herinneringsboeken en boekjes die u kunt laten maken.

Handgemaakt boek

Liesbeth Visser de condoleancebladen, kaarten, tekeningen, linten en kaarten van de bloemen samen in één boek. Voor de omslag van het boek kan Liesbeth stof gebruiken. De stof kunt u zelf aanleveren. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld van een favoriet kledingstuk.
Zie ook: www.liesbethvisser.nl

Mensenleven

Via Mensenleven vraagt Marieke van Bommel uit naam van de directe naasten aan bezoekers van de uitvaart/ontvangers van de rouwkaart of zij hun verhalen met de naasten willen delen. Deze verhalen kunnen op een speciale pagina geüpload worden en via post/mail worden aangeleverd. Marieke maakt hier, vervolgens, een mooi en persoonlijk vormgegeven boek van.
Zie ook: www.mensenleven.com

Fotoboek van het huis

Een verhuizing, het leeghalen van een huis, betekent altijd afscheid nemen. Van een periode, van een sfeer, van mensen. Een nieuwe fase dient zich aan. Met professionele foto’s van karakteristieke plekken en de alledaagse dingen van een huis weet Marion Fischer dierbare herinneringen te vangen. Je ziet alles weer zoals het was.
Zie ook: www.herinneringsfotoboek.nl

Herdenkingsboek

De foto’s die Jikke van Tongeren maakt kunnen apart, in een fotoboek of in een gedrukt herdenkingsboek geleverd worden. De laatste optie is zeer geschikt om persoonlijke toevoegingen, zoals privéfoto’s, teksten en tekeningen, aan het ontwerp toe te voegen.
Zie ook: www.jikke.com

Rouwboekje

Rouwboekje van fotograaf Joost Guntenaar is een boekje met de foto’s van de uitvaartbijeenkomst. Uitgangspunt is het in linnen gebonden boekje. De inhoud van het Rouwboekje kan méér zijn dan een document van de dag van afscheid. Zoals foto’s uit het verleden, afbeeldingen van brieven of belangrijke papieren kunnen er in worden opgenomen.
Zie ook: www.rouwboekje.nl