Portretten

Boek met hartEen geschreven levensportret of een audioportret zijn bijzondere manieren om verhalen te bewaren.

Levensportretten

Annemiek Engelen maakt levensportretten. Een levensportret is een geschreven portret, een beeld van een leven. Uw leven of dat van een dierbare. Een prachtig document, een geschreven schilderij van emotionele waarde. Een levensportret is altijd een geschenk aan uzelf en aan uw naaste omgeving. Concreet betekent het dat u, als eindresultaat, een gebonden boekwerk in handen heeft.
Zie ook: www.levensportretten.com

Uniek levensverhaal

Elk mens heeft zijn eigen unieke levensverhaal. Vaak zijn lang niet altijd al deze bijzondere verhalen aan kinderen en/of kleinkinderen verteld. Om uw mooiste levensgebeurtenissen en herinneringen niet verloren te laten gaan kunt u er voor kiezen om uw levensverhaal op papier te laten zetten en zo het document over uw leven veilig te stellen. Marieke van Bommel luistert naar uw verhaal en maak hier vervolgens een boek van met beeld en tekst.
Zie ook: www.mensenleven.com

Luisterportret

Een luisterportret is een cd waarop je de verhalen kunt laten vastleggen die je niet wilt vergeten. Het geeft de mogelijkheid om de stemmen van dierbaren vast te leggen terwijl zij hun eigen verhalen vertellen. De belevingswerelden van dierbaren, met hun eigen woorden, vastgelegd. Het horen van de details die je niet meer wist zijn nu voor kinderen, kleinkinderen en nog te komen kinderen nog jaren te beluisteren.
Zie ook: www.luisterportretten.nl