Nazorg

Nazorg kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van de behoefte.  Misschien heeft u behoefte aan een nabestaandenadviseur die u helpt bij praktische zaken of heeft u hulp nodig bij het ontruimen van de woning.

Nabestaandenadvies

Na de uitvaart breekt er vaak een periode aan waarin het oude vertrouwde ongewild plaats heeft gemaakt voor het onbekende. Dagelijks terugkerende momenten zijn niet meer vanzelfsprekend en ongekende en onverwachte heftige gevoelens kunnen iemand overvallen. Er zal een weg moeten worden gevonden in een veranderend leven. Juist in deze periode zijn er veel praktische zaken die moeten worden geregeld. Allemaal zaken waar het hoofd niet naar staat, maar die vaak niet kunnen wachten. Met elkaar gaan we deze periode zo overzichtelijk mogelijk maken.
Zie ook: www.lindafrank.nl

Opruimen

Hen houdt huis is het bedrijf van Henny de Graaf. Henny is opruimcoach. Zij helpt u met het op orde brengen van uw huis en weer ruimte te scheppen. Dit doet zij samen met u.
Zie ook: www.henhoudthuis.nl

Boedel

Boedels & Co is een klein familiebedrijf, opgericht door Dorus en Minke Nelissen. Zij helpen u met het ontruimen van het huis. Ze inventariseren de boedel en bekijken samen met u welke spullen bewaard moeten blijven. Kamer voor kamer, kast voor kast wordt de bestemming van de spullen beoordeeld. Ook zorgen ze ervoor dat het huis schoon en leeg is.
Zie ook: www.boedelsenco.nl