Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is steeds vaker onderdeel van een uitvaart. Het biedt u de mogelijkheid om later rustig terug te kunnen kijken op een bewogen dag. U kunt zelf foto’s nemen, maar er zijn ook professionals voor.

Een aantal professionele fotografen met veel ervaring in het maken van fotoreportages tijdens uitvaarten zijn: Stilbeeld uitvaartfotografie, Boy Hazes, Jikke van Tongeren en Joost Ritzen.

Stilbeeld uitvaartfotografie

“In sfeerbeelden die de tijd stil zetten en de herinnering levend houden. In een gevoelvolle fotoreportage van de momenten die voor u belangrijk zijn. Zoals bij het afscheid thuis, bij de begrafenis of de crematie en bij de condoleance”

Zie ook: www.stilbeeld.nl

Boy Hazes

“Foto’s maken van een uitvaart vind ik heel bijzonder om te doen, ik ervaar het als een dankbare opdracht. Een afscheidsfotograaf is een specialist. Bij deze tak van fotografie komt veel empathie, mensenkennis en respect kijken. Het blijft een feit dat ook ik, als fotograaf, onderdeel ben van de ceremonie. Met dat besef maak ik voor u de foto’s van deze indrukwekkende gebeurtenis”

Zie ook: www.boyhazes.nl

Jikke van Tongeren

“Foto’s van het afscheid van een dierbare kunnen een troost, bewuster verwerkingsproces of een hartverwarmende steun zijn van en voor degenen die hierbij aanwezig waren”

Zie ook: www.jikke.com

Joost Ritzen

“Het zal niet snel in onze gedachten opkomen om foto’s te maken van uitvaarten, maar waarom zouden we van deze gebeurtenis geen mooie beelden mogen maken? Ongepast? Niet als dit op een respectvolle manier gebeurt”

Zie ook: www.zips-fotografie.nl